tiistai 8. syyskuuta 2009

Love

Viimeistä vapaata tässä taas vietellään. Kerrankin kunnon löhövapaa ja eilestä koti-illasta johtuen myös täysin krapulaton olo. Osittain tylsää, osittain luksusta. Tänään en ole tehnyt muuta kuin löysäillyt ja kävin Margaritan kanssa hetken aikaa suhaamassa kaupungilla. Ei oikein lähtenyt fiiliksiä, kun tuntui vainoharhaisesti, että liikaa ihmisiä ja omituista toljotusta. Tällaisesta kombinaatiosta ei seuraa kuin ahdistus ja viikset alkaa hikoamaan. Katsoin viisaimmaksi nostaa siis verensokerit koholle heti alkuunsa ja käytiin syömässä Iguanassa läskilautaset ja juotiin oluet. Noms.

Oli tarkoitus lähteä katsomaan, jos Hennesiltä löytyisi oikeassa koossa mustaa tekoturkista, mutta koko reuhkaa ei näkynyt missään. No, onneksi nettikauppaan oli tämän päivän aikana tullut täydennystä ja klikkailin sen sitten kassalle 25 prosentin alennuksen kera. Loppu hyvin kaikki hyvin. Lisäksi klikkailin parit kaulahuivit ja jotakin randomia. Saa nähdä jääkö pitoon. Spiritistä sen sijaan löytyi uudet töppöset beigenä ja mustana. Koska kyse on töppösistä, niin ei lähde mitään riemunkiljahduksia tai ihastelua, niin kuin uusista korkkareista. Pakko oli kuitenkin hyvödyntää töppösalennus ja ostaa parit varmat käyttöpopot.

Photobucket

Ja sitten taas näitä laadukkaita peilikuvia. No, nyt mennään näillä.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Lopuksi käytiin vielä Maggen kanssa kaupassa ja ostin itselleni vielä illaksi karkkia. Lienee sanomattakin selvää, että kaikki meni. Mmmm.

Photobucket

Äh, huomenna takas töihin ja sitä ennen vielä tatska-aika. Rakastan Lindaa, mutta perkele sitä tuskaa! :/ Niin ja rakastan myös tekoripsiä. Miksi olen niin laiska käyttämään niitä useammin?

Photobucket

Ainiin ja rakkaudesta kun puhuttiin, niin uusi rakkauteni Ratatat. En saanut viime yönä nukuttua ja satuin törmäämään tähän. Olen myyty! Lovelovelove!


Ei kommentteja: